آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و قالب میان تهی را به گنجایش تقریبی 8 پیمانه(2 لیتر) چرب نمائید و آرد بپاشید.
تخم مرغ ها، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا سبک و پفکی شود.
آن گاه روغن مایع را کم کم بیفزائید و مخلوط کنید و بعد لبو را افزوده و مخلوط نمائید.
حالا مواد خشک را که شامل آرد،بیکینگ پودر،پودر کاکائو و نمکمیباشد،مخلوط و الک کنید و به مایۀ کیک بیفزائید و با لیسک فقط در حد مخلوط شدن مواد،هم بزنید .
(در اين مرحله، در صورت دلخواه می توانيد اندکی رنگ خوراكي قرمز به مایه اضافه كنيد.)
سپس گردو را نیز درون این مایه بریزید و مایۀ فراهم کرده را به قالب منتقل کنید.
اکنون کیک را به مدت تقریبی ٤٠ دقیقه در فر بپزید و پس از اطمينان از پخت کافی کیک،آن را از فر خارج كنيد و پس از 10 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجرۀ سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.
اینک کیک را برای پذیرائی روی ظرف زیبا و مناسبی بگذارید و رویش پودر شکر بپاشید.
درصورت دلخواه میتوانید ازتکه های لبو برای آراستن کیک استفاده کنید.