آشپزباشی – سحر سامانی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب میان تهی را به گنجایش 1/5 لیتر (6 پیمانه) چرب نمائید. آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید.
آنگاه آبجوش را از روی حرارت بردارید و كیسههای چای را به مدت 5 دقیقه درون آن قرار دهید. سپس كیسههای چای را درآورید، یخ را به آن بیفزائید و بگذارید كاملاً آب شود.
حالا دو و یكدوم پیمانه (625 میلیلیتر) چای فراهم شده است. اكنون پودركیك، یك و یكچهارم پیمانه (310 میلیلیتر) چای، سفیدههای تخممرغ و روغن را در كاسه همزن برقی بریزید و با سرعت كند همزن، به مدت تقریبی 30 ثانیه هم بزنید.
اینك سرعت همزن را قدری افزایش دهید و مایه كیك را 2 دقیقه دیگر بزنید. آنگاه مایه را در قالب بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت در فر بپزید.
سپس كیك را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه، از قالب جدا كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملاًخنك شود. اكنون باقیمانده چای (یك پیمانه) و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
سپس شكر و میخك را بیفزائید و روی حرارت قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظ شود. همینكه سس خنك شد، میخكها را از آن درآورید و وانیل را به آن بیفزائید. حالا كیك را برای پذیرائی روی دیس زیبائی بگذارید، سس را رویش بریزید و با نعنا و لیمو بیارائید.