ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی
طرز تهیه کیک قرمز مخملی
فر را با دمای 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد و سه قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و کف و دیوارهاش را با کاغذ روغنی بپوشانيد. روغن مایع، شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید و تخممرغها را یکی یکی بیفزائید.
آنگاه مخلوط الک کرده آرد، آرد ذرت، پودر کاکائو و نمک را همراه با مخلوط ماست و رنگ قرمز بهطور یک در میان درون مایه فراهم کرده بریزید و با همزن برقی بزنید.
سپس بیکینگسودا را در سرکه حل کنید و آن را به مایه بیفزائید. حالا مایه به دست آمده را بهطور مساوی در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، در فر بپزید.
اکنون کیکها را از فر درآورید و پس از ده دقیقه از قالب خارج کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند. اینک کیکها را در کیسه نایلونی مناسبی بگذارید و 40 دقیقه در فریزر نگه دارید .
در این میان کرم را آماده و آن را بین لایههای کیک بمالید آنگاه کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبائی قرار دهید و رویش را با گل و میوه بیارائید.
روش تهیه کرم: هر دو پنیر، پودر شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه خامه و پوست لیمو را بیفزائید و مخلوط کنید.