آشپزباشی - افسانه ظروفی
تخممرغها، بادام، پسته و شکر را در کاسه همزن برقی بریزید و با همزن برقی بزنید. آنگاه آرد الک کرده و کره را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و بعد شکر را کم کم به آن بیفزائید. سپس سفیده همزده را همراه با وانیل به مخلوط تخممرغ و پسته افزوده و به آرامی مخلوط سازید.
اکنون مایه فراهم کرده را در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی به اندازه 30×40 سانتیمتر بریزید و به مدت تقریبی 8-10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 230 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه کیک خنک شد آن را به سه قسمت مساوی برش دهید. اینک یکی از کیکها را روی صفحه مناسبی قرار دهید و قدری شربت ساده رویش بمالید.
سپس اندکی خامه روی کیک بمالید و لایه بعدی کیک را رویش بگذارید. دوباره کیک را با شربت مرطوب کنید و رویش خامه و مارمالاد بمالید.
حالا آخرین لایه کیک را روی مارمالاد بگذارید و رویش را با خامه بپوشانید. آنگاه کیک را دستکم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
اکنون کیک را به اندازه دلخواهتان برش دهید و در صورت دلخواه با شکلات بیارائید.
یادآوری: برای ساختن شکلات طرحدار، شکلات را آب کنید و روی زرورق مخصوص شکلات بریزید. همینکه شکلات سفت شد، آن را به اندازه برشهای کیک برش دهید و روی کیک بگذارید. برای اینکار از کاتر داغ استفاده کنید.