تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ
طرز تهیه كیك نارگیلی
همه مواد را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا با هم مخلوط شوند. آنگاه سرعت همزن را به متوسط برسانید و به مدت تقریبی 2-3 دقیقه مایه كیك را هم بزنید.
سپس مایه فراهم كرده را در قالب چربكرده میانتهی به قطر 21 سانتیمتر و گنجایش تقریبی 5/2 لیتر بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد، بپزید.
حالا كیك را از فر درآورید و بعد از 5 دقیقه از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنك شود. در صورت دلخواه میتوانید روی كیك قدری پودر شكر بپاشید.
یادآوری: این كیك همراه با فنجانی چای، میتواند عصرانه مناسب و دلپذیری برای پذیرائی از میهمانانتان باشد.