آشپزباشی – مریم امیری
تخممرغها و وانیلین را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا قدری سبك شود. آنگاه شكر را كمكم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا شكر حل شود.
سپس روغن را كمكم بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مخلوط الككرده آرد و بیكینگپودر را همراه با شیر در چند نوبت به مایه اضافه كنید و با لیسك هم بزنید تا صاف و یكدست شود.
اكنون كف قالبی را به قطر 25 سانتیمتر، با كاغذ روغنی بپوشانید و یكسوم از مایه فراهم كرده را با پودر كاكائو مخلوط كنید. سپس 3قاشق از مایه وانیلی را وسط قالب بریزید و بلافاصله 1 قاشق از مایه شكلاتی را رویش بگذارید.
دوباره 3 قاشق از مایه وانیلی را روی مایه شكلاتی بریزید و 1قاشق از مایه شكلاتی وسط آن بگذارید. به همین ترتیب مایه را در قالب بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید.
همینكه كیك خنك شد، آن را روی دیس زیبائی بگذارید.