آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
فر را با دمای ١٧٥ درجه سانتيگراد گرم كنيد و قالب ميان تهي را به گنجايش 9 پیمانه چرب نمائید و آرد بپاشید.آنگاه آرد، بیکینگسودا و نمک را مخلوط و الک کنید.
سپس کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود و بعد مخلوط ماست خامهای و بیکینگسودا را همراه با خامه صبحانه و وانیل به مخلوط کره و شکر افزوده و با همزن برقی بزنید تا مایه یکنواختی به دست آید .
حالا تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و پس از آن مواد خشک را در سه نوبت افزوده و مخلوط نمائید.
اکنون یک سوم از مایه فراهم کرده کیک را درون قالب بریزید و نیمی از مخلوط شکر و دارچین را رویش بپاشید.
سپس یکسوم دیگر از مایه کیک را افزوده و باقیمانده شکر و دارچین را رویش بپاشید.
اینک باقیمانده مایه کیک را نیز در قالب بریزید و کیک را به مدتی تقریبی 50-55 دقیقه در فر بپزید.
آنگاه کیک را از فر در آورید و پس از 5 دقیقه روی پنجره سیمی برگردانید. همینکه کیک کاملا خنک شد، ریش را با کرم پنیر بیارائید.