آشپزباشی- مژگان فرهنگ
قالب 23 سانتیمتری را با كاغذ روغنی بپوشانید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. كره، شكر و پوست پرتقال رندهكرده را با همزن برقی به مدت 3 دقیقه بزنید. بعد تخممرغها را تكتك بیفزائید و پس از افزودن هر تخممرغ، 1 دقیقه هم بزنید. موز ورقه كرده، خامه و كشمش را اضافهكنید.
آنگاه آرد، بیكینگ پودر و نمك را در كاسه الك نمائید و به مخلوط فراهم كرده بیفزائید. بعد مایه را در قالب بریزید و مواد رویه را روی آن بدهید و بهمدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید تا كیك طلائی رنگ شود.
روش تهیه مواد رویه: آرد، شكر قهوهای، دارچین و بادام خرد كرده را در كاسه مناسبی بریزید. كره را بیفزائید و مواد را با نوك انگشتان با هم مخلوط سازید.