Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:13

طرز تهیه کیک آلبالو

طرز تهیه کیک آلبالو

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک آلبالو

كره نرم شده در دمای محیط 90 گرم

 

شكر ریز 120 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

وانیل  یك چهارم قاشق چایخوری

 

آرد  210 گرم

 

بیكینگ پودر  یك دوم قاشق چایخوری

 

شیر  80 میلی‌لیتر (یك سوم پیمانه)

 

مربای آلبالوی بدون شربت  200 گرم

 

مواد لازم رویه (آیسینگ)

 

پودر شكر 125 گرم

 

كره  20 گرم

 

آبلیمو  یك قاشق سوپخوری

 

رنگ صورتی خوراكی  به میزان لازم

آشپزباشی

 طرز تهیه کیک آلبالو

قالبی میان تهی به قطر 20 سانتیمتر را چرب كنید و آرد بپاشید. بعد قالب را تكان دهید و آرد اضافی آن را بگیرید. حالا كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را بتدریج بیفزائید و مخلوط كنید. وانیل را نیز به مایه بیفزائید. اینك آرد و بیكینگ پودر را با هم مخلوط و الك كنید و همراه با شیر درون مایه بریزید.

اكنون آلبالو را بیفزائید و مایه را درون قالب بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 35 دقیقه، یا تا زمانی كه كیك طلائی رنگ شود، بپزید. بعد كیك را روی پنجره سیمی برگردانید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود. اینك كیك را در ظرف مناسبی بگذارید و آن را با مواد رویه، تزئین نمائید.

روش تهیه آیسینگ

پودر شكر و كره را در كاسه مناسبی بریزید و آن را روی بخار آب‌جوش قرار دهید و  پیوسته هم بزنید تا كره حل شود. آنگاه آبلیمو را بیفزائید و كاسه را از روی حرارت بردارید. سپس رنگ را به آیسینگ اضافه و مخلوط كنید. حالا آیسینگ آماده برای مصرف است.

یادآوری: می‌توانید به جای مربای آلبالو از گلسه چری به همان میزان استفاده كنید.

 

برچسب ها: کیکآموزش شیرینی پزیآشپزباشیكیك آلبالوروش تهیه كیك آلبالومواد لازم كیك آلبالوآموزش كیك آلبالوتهیه كیك آلبالوکیک با آلبالوطرز تهیه کیک آلبالودرست کردن کیک آلبالو تعداد بازديد: 2035 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است