آشپزباشی- افسانه ظروفی
طرز تهیه کیک فوری با تزئین توتفرنگی
كره، شكر، تخممرغ، وانیل، آرد، بیكینگپودر و شیر را در كاسه مناسبی بریزید و با سرعت كند همزن برقی بزنید تا مواد با یكدیگر مخلوط شوند (حدود 5 دقیقه). آنگاه سرعت همزن را افزایش دهید و همزدن را ادامه دهید تا زمانی كه رنگ مایه روشن شود و تقریبا حجم آن افزایش پیدا كند (حدود 5 دقیقه).
سپس مایه را درون قالب 12 تائی مافن دارای كپسول كاغذی بریزید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانی كه كیكها طلائیرنگ شوند، بپزید.
حالا كیكها را روی پنجره سیمی بگذارید و صبر كنید تا خنك شوند. بعد دایرهای به قطر 4 سانتیمتر از سر هر یك از كیكها بردارید و درون حفرههای ایجاد شده را از مربای آلبالو پر كنید. اكنون قدری خامه فرم گرفته روی آنها قرار دهید و با برشهائی از توتفرنگی تزئین كنید.
یادآوری: برای تهیه كیكهای فوری (Quick mix) حتماً از همزن برقی استفاده كنید و مخلوطكن یا دستگاه غذاساز را جایگزین آن نكنید! كره مصرفی در این كیكها نباید در حالت ذوب شدن باشد زیرا موجب سفت شدن بافت كیك میشود. همچنین بهتر است دمای كره، شیر و تخممرغ به دمای محیط برسد و بعد مورد استفاده قرار گیرد.