آشپزباشی - افسانه ظروفی
کف قالبی را به قطر 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
آنگاه زرده تخممرغها را با نیمی از شکر، وانیلین و آب جوش با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.
سپس سفیدههای تخممرغ را نیز با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. حالا باقیمانده شکر را کم کم بیفزائید و مخلوط کنید.
اکنون آرد،آرد ذرت، پودر کاکائو و بیکینگپودر را با هم مخلوط و الک کنید.
اینک زردهها و سفیدههای تخممرغ را به آرامی با یکدیگر مخلوط نمائید و مواد خشک را به آن بیفزائید و به شکل دورانی هم بزنید.
مراقب باشید حجم مایه از بین نرود! آنگاه مایه را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 45 دقیقه کیک را بپزید.
سپس کیک را از فر درآورید و بگذارید در قالب خنک شود. حالا کیک را از ارتفاع به سه قسمت تقسیم کنید و هر لایه را با آب آلبالو مرطوب نمائید و خامه فرم گرفته بمالید.
اکنون هسته آلبالوها را بگیرید و آلبالوها را روی خامه بچینید. اینک لایه دیگر کیک را رویش بگذارید و دوباره با خامه و آلبالو بپوشانید.
سپس رو و اطراف کیک خامه بمالید و با شکلات رنده کرده و گیلاس بیارائید.