آشپزباشی- مژگان فرهنگ
طرز تهیه کیک میوه شكلاتی
میوهها، انجیر، خرده كیك، بادام، شكلات خردكرده و شكلات ذوبكرده را در كاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. در كاسه دیگری، سفیدههای تخممرغ را با سرعت تند همزن برقی بزنید تا كاملاً فرم بگیرد بعد بتدریج شكر را بیفزائید تا شكر در سفیدههای تخممرغ حل شود.
سپس آن را به مخلوط قبلی اضافه كنید. حالا مایه را درون قالبی به قطر 24 سانتیمتر بریزید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد، به مدت 1 ساعت قرار دهید تا كیك كاملاً بپزد و طلائی رنگ شود.
اكنون كیك را از فر خارج كنید و پس از گذشت 10 دقیقه، آن را از قالب درآورید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شود. اینك كیك را روی ظرف مناسبی بگذارید و در صورت تمایل، آن را با خامه فرم گرفته تزئین كنید.