آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
قالب را به قطر 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
آنگاه آرد، بيكينگ پودر و نمک را مخلوط و 2 بار الک کنید.
حالا شکر، کره و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و يكدست شود و بعد تخممرغها را یکی یکی بيفزاييد.
سپس مخلوط آرد ودوغ را به طور یک در میان، به مايه اضافه کنید.
اکنون گردو را بیفزائید و مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه کیک خنک شد، آن را از ارتفاع 2 قسمت کنید و بین لایههای کیک و اطرافش کرم بمالید و با گردو بیارائید.