آشپزباشی – مهدیس رحیمیان
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب را به قطر 23 سانتیمتر چرب و آردپاشی كنید. آنگاه تخممرغها، 3 قاشق سوپخوری از خامه، وانیل و اسانس بادام را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
سپس پسته و پودر شكر را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و اندكی پسته را خرد كنید. حالا آرد، مخلوط شكر و پسته، بیكینگپودر، بیكینگسودا و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و كره و باقیمانده خامه را بیفزائید.
اكنون مایه تخممرغی را كمكم به آن اضافه كنید تامایه صاف و یكدستی حاصل شود. سپس مایه را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 35-45 دقیقه، در فر بپزید. آنگاه كیك را روی پنجره سیمی خنك كنید، كرم را رویش بمالید و خلال پسته بپاشید.
اینك كیك را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.