آشپزباشی - افسانه ظروفی
قالب سلیکونی دسر را به گنجایش تقریبی 1 لیتر در نظر بگیرید و نان رولت را به اندازه کف قالب برش دهید (2 برش نیاز دارید).
آنگاه پودر ژلاتین را روی مخلوط آب لیمو و آب بپاشید و بگذارید به حالت اسفنجی در آید.
سپس آن را به روش بنماری حل کنید.
حالا خامه و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود و بعد ماست و وانیلین را به آن بیفزائید و مخلوط سازید.
اکنون محلول ژلاتین را به مایة فراهم کرده افزوده و مخلوط کنید.
آنگاه این مایه را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و پوره آلبالو و گیلاس را به یک قسمت اضافه نمائید.
اینک مایه سفیدرنگ را در قالب بریزید و برشی از نان رولت رویش بگذارید.
سپس مایه صورتی رنگ را در قالب روی نان رولت بریزید و آن را با برش دیگری از رولت بپوشانید.
حالا قالب را یک شب در فریزر بگذارید تا موس کیک کاملا ببندد و سفت شود.
اکنون موس کیک را از قالب جدا کنید و آن را روی صفحه مناسبی قرار دهید.
آنگاه روی موس را به کمک دستگاه ایر براش (air brush) و رنگ مجاز خوراکی رنگآمیزی کنید و بعد موس کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.
حالا موس کیک را در یخچال قرار دهید تا به آرامی از حالت یخ زدگی در آید و آماده مصرف شود.
یادآوری
برای روش تهیه نان رولت به سایت شور و شیرین مراجعه کنید.