آشپزباشی - مریم عکاف
زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا کنید و زردهها را همراه با شکر، آب جوش و وانیلین با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.
آنگاه سفیدهها را در کاسة دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
سپس زردهها و سفیدههای همزده را به کمک لیسک و به آرامی با هم مخلوط کنید و بعد مخلوط الک کردة آرد و بیکینگپودر را در دو یا سه نوبت به تخممرغها بیفزائید.
حالا مایه فراهم کرده را به صورت مساوی در دو قالب نیم کره به قطر 14 سانتیمتر و دارای کاغذ روغنی بریزید و کیکها را به مدت تقریبی 35-40 در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه کیکها خنک شدند، هر یک را از ارتفاع به سه قسمت برش دهید و روی لایههای کیک خامه بمالید و کیکها را روی هم قرار دهید تا به شکل کره (توپ) در آید.
اکنون روی کیک را نیز با خامه بپوشانید و آن را روی پنجره سیمی قرار دهید و روی سینی مناسبی بگذارید.
آنگاه بریلو را در کاسه مناسبی بریزید و رنگ قرمز خوراکی را به آن بیفزائید.
اینک بریلو را روی کیک بریزید. حالا با خمیر مارسیپان تاج انار را درست کنید و آن را روی کیک قرار دهید.