تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
ایرمیك را در كاسه مناسبی بریزید، شكر و بیكینگپودر را بیفزائید و مخلوط كنید. آنگاه شیر را بیفزائید و با مفتول دستی هم بزنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. سپس پوست پرتقال را همراه با بادام آسیاب كرده، درون مایه بریزید و مخلوط كنید.
اكنون قالب مناسبی را به اندازه 20×30 سانتیمتر، چرب كنید و مایه فراهم كرده كیك را در آن بریزید. حالا روی قالب را بپوشانید و 24 ساعت در یخچال نگه دارید.
سپس قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، كیك را بپزید. در این میان شربت را فراهم كنید و آن را داغ داغ روی كیك بریزید.
اینك بگذارید كیك كاملاً خنك شود. بعد رویش مارمالاد بمالید و به اندازه دلخواه ببرید و با پرك بادام بیارائید. حال كیك را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیه شربت: شكر، آب و حلقههای لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آنگاه شربت را 5 دقیقه بجوشانید.