Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:01

شارلوت توت فرنگی

شارلوت توت فرنگی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر 

پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری

آب پرتقال 175 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

زرده تخم‌مرغ 4 عدد

شیر 350 میلی‌لیتر

شیرعسلی 1 قوطی (400 گرمی)

توت فرنگی 225 گرم

شکر دانه ریز 60 گرم

مارمالاد توت فرنگی 4 قاشق سوپخوری

نشاسته ذرت 25 گرم

بیسکویت لیدی فینگر به میزان لازم (حدود 200 گرم)

خامة همزده و فرم‌گرفته قنادی حدود 300 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید.

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها، شیر و شیرعسلی را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید.

سپس محلول ژلاتین را به این مخلوط بیفزائید و کاسه را روی حرارت بخار آب جوش بگذارید و پیوسته هم بزنید تا کاسترد غلیظ شود (حدود  15 دقیقه) حالا مایه فراهم کرده کاسترد را از روی حرارت بردارید و رویش را بپوشانید و در حدود یک ساعت و نیم در یخچال نگه دارید.

هر از گاهی کاسترد را هم بزنید.

اکنون توت فرنگی‌ها، شکر و مارمالاد را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره کنید و بعد آن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید.

آن‌گاه نشاسته ذرت را در یک چهارم پیمانه آب حل کنید و محلول حاصل را درون پوره توت فرنگی بریزید و روی حرارت بجوشانید تا سس غلیظی به دست آید (1 دقیقه).

سپس سس توت‌فرنگی را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

حالا کف و دیواره قالب کمربندی را به قطر 23 سانتیمتر با بیسکویت‌های لیدی‌فینگر بپوشانید و روی بیسکویت‌های کف قالب قدری از سس فراهم کرده توت فرنگی بمالید.

اکنون خامة فرم گرفته و کاسترد را با هم مخلوط کنید و نیمی از آن را در قالب روی بیسکویت‌ها بریزید و نیمی از باقیمانده سس توت‌فرنگی را روی کرم بریزید.

سپس باقیمانده کرم و باقیمانده سس را نیز در قالب بریزید و شارلوت را یک شب در یخچال نگه دارید.

هنگام مصرف روی شارلوت را با خامه، توت فرنگی و برگ نعنا بیارائید و شارلوت را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

یادآوری

می‌توانید بیسکوییت‌های لیدی فینگر را از فروشگاه‌های لوازم قنادی و یا سوپر‌مارکت‌های معتبر تهید کنید و یا برای درست‌کردن آن به سایت شور و شیرین مراجعه نماییید.

برچسب ها: شارلوتشارلوت توت فرنگیآشپزباشیشور و شیریندستور تهیه شارلوت توت فرنگیروش تهیه شارلوت توت فرنگیطرز تهیه شارلوت تعداد بازديد: 2013 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شارلوت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است