آشپزباشی - افسانه ظروفی
پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید و به روش بنماری حل کنید.
آنگاه زرده تخممرغها، شیر و شیرعسلی را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید.
سپس محلول ژلاتین را به این مخلوط بیفزائید و کاسه را روی حرارت بخار آب جوش بگذارید و پیوسته هم بزنید تا کاسترد غلیظ شود (حدود 15 دقیقه) حالا مایه فراهم کرده کاسترد را از روی حرارت بردارید و رویش را بپوشانید و در حدود یک ساعت و نیم در یخچال نگه دارید.
هر از گاهی کاسترد را هم بزنید.
اکنون توت فرنگیها، شکر و مارمالاد را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره کنید و بعد آن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید.
آنگاه نشاسته ذرت را در یک چهارم پیمانه آب حل کنید و محلول حاصل را درون پوره توت فرنگی بریزید و روی حرارت بجوشانید تا سس غلیظی به دست آید (1 دقیقه).
سپس سس توتفرنگی را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
حالا کف و دیواره قالب کمربندی را به قطر 23 سانتیمتر با بیسکویتهای لیدیفینگر بپوشانید و روی بیسکویتهای کف قالب قدری از سس فراهم کرده توت فرنگی بمالید.
اکنون خامة فرم گرفته و کاسترد را با هم مخلوط کنید و نیمی از آن را در قالب روی بیسکویتها بریزید و نیمی از باقیمانده سس توتفرنگی را روی کرم بریزید.
سپس باقیمانده کرم و باقیمانده سس را نیز در قالب بریزید و شارلوت را یک شب در یخچال نگه دارید.
هنگام مصرف روی شارلوت را با خامه، توت فرنگی و برگ نعنا بیارائید و شارلوت را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
یادآوری
میتوانید بیسکوییتهای لیدی فینگر را از فروشگاههای لوازم قنادی و یا سوپرمارکتهای معتبر تهید کنید و یا برای درستکردن آن به سایت شور و شیرین مراجعه نماییید.