تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالبهای کاپکیک را با کپسولهای کاغذی مخصوص بپوشانید. آنگاه کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخممرغها را یکییکی بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا قهوه را در شیر حل نمائید و آرد و بیکینگپودر را با هم مخلوط و الک کنید. اکنون شیرقهوه و آرد را بهطور یک در میان، درون مایه فراهم کرده بریزید و خوب هم بزنید. آنگاه شکلات چیپسی را بیفزائید و مایه بهدست آمده را درون کپسولها بریزید.
بهگونهایکه دو سوم از حجم قالبها از مایه پر شود. اینک قالب را در فر بگذارید و کاپکیکها را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، بپزید. سپس کاپکیکها را روی پنجره سیمی خنک کنید و رویشان را با خامه بیارائید.
در صورت دلخواه میتوانید کاپکیک را با شکلاتهای فانتزی طلائی رنگ، دست ساختتان زیباتر سازید.