آشپزباشی- مریم امیری
قالبهای گرد كوچك را چربكنید و كنار بگذارید. آنگاه كره و بیسكویت را با هم مخلوط نمائید و به طور مساوی در قالبها بریزید و خوب بفشارید. آنگاه قالبها را 15 دقیقه در یخچال قرار دهید. حالا پنیر خامهای و پودر شكر را با همزن برقی بزنید و تخممرغها را یكییكی بیفزائید و بعد از افزودن هر تخممرغ مایه را خوب هم بزنید.
اكنون پودر كاكائو و ماست خامهای را بیفزائید و شكلات آبكرده و خنك شده را نیز اضافه كنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. اینك مایه فراهمكرده را در قالبها، روی بیسكویت بریزید و در فر گرمكرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی30 تا 40 دقیقه بپزید.
همین كه كیك پنیر خنك شد، آن را یك شب در یخچال نگه دارید و برای پذیرائی، با خامه و شكلات بیارائید.