تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سعید بابا رحیمی
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالبی را به گنجایش تقریبی 4 پیمانه چرب نمائید. آرد، بیكینگپودر، پودر كاكائو و نمك را در كاسه مناسبی الك كنید و كنار بگذارید.
آنگاه كره، شكر و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. حالا تخممرغها را یكییكی بیفزائید و پیوسته هم بزنید.
سپس مخلوط آرد را اضافه كنید و خوب هم بزنید تا مایهی صاف و یكدستی حاصل شود.
اكنون شكلات را به این مایه بیفزائید و مخلوط كنید. اینك مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 30-40 دقیقه، در فر بپزید.
آنگاه كیك را با برگهای شكلاتی یا تكههای شكلات سفید بیارائید و با سس شكلات سفید میل كنید.
روش تهیه سس شكلات سفید: شكلات سفید و خامه را در ظرف مناسب و كوچكی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكلات آب شود. سپس شیر را بیفزائید و مخلوط كنید.