Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:02

چیزکیک خرمالو یخچالی

چیزکیک خرمالو یخچالی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز
مواد لازم

خرمالو: ۲۵۰ گرم

بیسکوییت ساقه طلایی: ۲۵۰ گرم

خامه: ۳۰۰ گرم

پنیر خامه‌ای یا ماسکارپونه: ۵۰۰ گرم

کره: ۹۰ گرم

شکر: ۱۲۵ گرم

پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذا خوری

 

 

طرز تهیه

* بیسکوییت را به خوبی آسیاب و با کره ذوب شده، مخلوط کنید.

* این مخلوط را کف قالب کمربندی بریزید و با یک وسیله مثل ته لیوان فشار دهید تا شکل کف قالب را به خود بگیرد.

* قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا مخلوط بیسکوییت و کرم خود را بگیرند.

 * ژلاتین را در ۱/۴ لیوان دسته‌دار فرانسوی آب بریزید و روی بخار آب بگذارید تا رقیق شود.

* برای شفاف شدن ژلاتین، آن را با یک قاشق غذا خوری شکر مخلوط کنید.

* در این مرحله از طرز تهیه چیزکیک خرمالو، مایه خرمالو را آماده کنید. بدین صورت که خرمالو را له کنید و هسته‌ها را بیرون بیاورید.

* سپس آن‌ها را با شکر اضافه مخلوط کرده نیمی از ژلاتین رقیق شده را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.

 * به وسیله همزن برقی، پنیر خامه‌ای را با شکر بزنید تا یکدست شود. سپس خامه و ژلاتین باقی‌مانده را اضافه کنید و با همزن به هم بزنید.

* قالب را از یخچال بیرون بیاورید. مواد خامه را روی آن بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید.

 * مایه خرمالو را روی مواد داخل قالب بریزید و به مدت ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید تا آماده سرو شود.

* کمربندی قالب را باز کنید و از چیزکیک خرمالو لذت ببرید.

 

فوت و فن‌های طرز تهیه چیز کیک خرمالو یخچالی

 * به جای بیسکوییت ساقه طلایی می‌توانید از پتی‌بور یا کوکی‌هایی با طعم‌های مختلف هم برای انواع چیز کیک یخچالی استفاده کنید. فقط حواستان باشد بیسکوییتی که انتخاب می‌کنید کرمدار نباشد.

*در طرز تهیه چیز کیک خرمالو یخچالی می‌توانید به‌جای خرمالو از میوه‌های مختلف مثل انار، کدو حلوایی و هر میوه‌ای متناسب با فصلی که در آن هستید، استفاده کنید.

* به جای قالب کمربندی می‌توانید از قالب‌های تلقی کوچک یک نفره استفاده کنید و بعد از آماده شدن، تلق و چسب را با احتیاط جدا کنید.

*کره زیاد در تهیه چیزکیک باعث سفت شدن لایه زیرین کیکتان می‌شود بنابراین سعی کنید کره را به اندازه کافی استفاده کنید.

برچسب ها: دسرطرز تهیه چیز کیکچیزکیکچیز کیک یخچالی تعداد بازديد: 225 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است