طرز تهیه
* بیسکوییت را به خوبی آسیاب و با کره ذوب شده، مخلوط کنید.
* این مخلوط را کف قالب کمربندی بریزید و با یک وسیله مثل ته لیوان فشار دهید تا شکل کف قالب را به خود بگیرد.
* قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا مخلوط بیسکوییت و کرم خود را بگیرند.
* ژلاتین را در ۱/۴ لیوان دستهدار فرانسوی آب بریزید و روی بخار آب بگذارید تا رقیق شود.
* برای شفاف شدن ژلاتین، آن را با یک قاشق غذا خوری شکر مخلوط کنید.
* در این مرحله از طرز تهیه چیزکیک خرمالو، مایه خرمالو را آماده کنید. بدین صورت که خرمالو را له کنید و هستهها را بیرون بیاورید.
* سپس آنها را با شکر اضافه مخلوط کرده نیمی از ژلاتین رقیق شده را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
* به وسیله همزن برقی، پنیر خامهای را با شکر بزنید تا یکدست شود. سپس خامه و ژلاتین باقیمانده را اضافه کنید و با همزن به هم بزنید.
* قالب را از یخچال بیرون بیاورید. مواد خامه را روی آن بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید.
* مایه خرمالو را روی مواد داخل قالب بریزید و به مدت ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید تا آماده سرو شود.
* کمربندی قالب را باز کنید و از چیزکیک خرمالو لذت ببرید.
فوت و فنهای طرز تهیه چیز کیک خرمالو یخچالی
* به جای بیسکوییت ساقه طلایی میتوانید از پتیبور یا کوکیهایی با طعمهای مختلف هم برای انواع چیز کیک یخچالی استفاده کنید. فقط حواستان باشد بیسکوییتی که انتخاب میکنید کرمدار نباشد.
*در طرز تهیه چیز کیک خرمالو یخچالی میتوانید بهجای خرمالو از میوههای مختلف مثل انار، کدو حلوایی و هر میوهای متناسب با فصلی که در آن هستید، استفاده کنید.
* به جای قالب کمربندی میتوانید از قالبهای تلقی کوچک یک نفره استفاده کنید و بعد از آماده شدن، تلق و چسب را با احتیاط جدا کنید.
*کره زیاد در تهیه چیزکیک باعث سفت شدن لایه زیرین کیکتان میشود بنابراین سعی کنید کره را به اندازه کافی استفاده کنید.