آشپزباشی – سحر سامانی
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب را به قطر 18 سانتیمتر چرب نمائید. كره، شكر و وانیل را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كرمرنگ شود.
آنگاه تخممرغها را یكییكی بیفزائید و مخلوط كنید. سپس شكلات را درون مایه بریزید و مخلوط نمائید. حالا مخلوط الك كرده آرد، بیكینگپودر و پودر كاكائو را همراه با شیر به مایه فراهم كرده بیفزائید و مخلوط كنید و آن را در قالب بریزید.
رویش را صاف كنید و به مدت تقریبی یك ساعت تا یكساعت و ربع در فر بپزید. اینك كیك را از فر در آورید و پس از 15 دقیقه روی پنجره سیمی برگردانید و بگذارید كاملاً خنك شود.
آنگاه روی كیك را با كرم شكلات فندقی (نوتلا) بپوشانید و با شكلاتهای تخممرغی شكل بیارائید.