طرز تهیه کیک:
قالب مربع 23 سانتیمتری(یا مربع 20 سانتیمتری با ارتفاع 5 سانتیمتر) را چرب کرده و کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.
تخممرغها را کمی با همزن برقی بزنید و پودرقند را اضافه کرده و حدود 2 دقیقه دیگر بزنید تا مواد کرمی و سبک شود. کره ذوب شدهی خنک را نیز کمکم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس خامه صبحانه و وانیل را اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید. در آخر، آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و با لیسک هم بزنید و داخل قالب آماده بریزید. کیک آماده را در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار دهید تا بپزد. سپس آن را از فر خارج کرده و مارمالاد را روی کیک پخش نموده و به تمام سطح کیک بمالید. مواد رویه آماده را روی آن ریخته و دوباره داخل فر با همان درجه حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا روی کیک طلایی شود. اگر پس از 20 دقیقه رویه کیک طلایی نشد زمان را تا 10 دقیقه افزایش دهید. پس از پخت کیک را از قالب خارج کرده و روی توری فلزی خنک کنید.
طرز تهیه رویه:
کره نرم و پودرقند را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود، سپس تخممرغها را اضافه کرده و خوب بزنید. در آخر پودر نارگیل را اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط کنید.
نکته:
این دستور 310 گرم کربوهیدرات، 55 گرم پروتئین، 230 گرم چربی و 3530 کیلوکالری انرژی دارد.