آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 160 درجهی سانتیگراد گرم كنید و قالب 12تائی مافن را با كپسولهای كاغذی بپوشانید. سیب را در كاسهی كوچكی بریزید و آبلیمو را رویش بپاشید.
آنگاه دارچین را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سبك شوند و بعد كره و شكر را اضافه كنید.
سپس شیر، آرد و بیكینگپودر را درون مایه بریزید و قدری با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یكدست شود.
اكنون سیب را نیز بیفزائید و مایهی فراهم كرده را در كپسولها بریزید به گونهای كه یكچهارم از سر كپسولها خالی بماند.
آنگاه قالب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، كیكها را بپزید. سپس كیكها را روی پنجرهی سیمی قرار دهید تا كاملا خنك شوند.
اینك روی كیكها را با آیسینگ بپوشانید و با شكلاتهای دستساخت خود بیارائید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.
روش تهیهی آیسینگ
سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شوند. آنگاه پودر شكر الك كرده را كمكم بیفزائید.
سپس آبلیمو، وانیلین و گلیسیرین را اضافه كنید. حالا رنگ را كمكم به آیسینگ بیفزائید تا به رنگ دلخواهتان برسید.
اكنون آیسینگ را در كیسهی شیرینیپزی دارای ماسورهی كنگرهدار بریزید و مصرف نمائید.
یادآوری: برای تهیهی شكلاتهائی كه در تصویر مشاهده میكنید،
از قالبهای مخصوص شكلات بهره بگیرید و از شكلات سفید آبكرده استفاده كنید.
همینكه شكلات سفت شد، آن را از قالب درآورید و با رنگهای خوراكی بیارائید.