تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
طرز تهیه کیک هندوانه
جهت پخت کیک هندوانه، زردههای تخممرغ، 150 گرم از شكر و آب جوش را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا مایه غلیظ و رنگ آن روشن شود. سپس نمك، وانیل و كره را بیفزائید و به همزدن ادامه دهید. سفیدههای تخم مرغ را با همزن برقی، در ظرفی جداگانه بزنید و به تدریج باقیمانده شكر را اضافه كنید.
اكنون آرد و بیكینگپودر را با هم الك كنید. حالا زردهها و سفیدههای زده شده را به آرامی با هم مخلوط كنید و آرد و بیكینگپودر را به مایه بیفزائید. دقت كنید حجم مایه از بین نرود.
مایه را در قالبی كمربندی به قطر 24 سانتیمتر كه كف و اطراف آن را چرب كردهاید؛ بریزید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید. پس از بیرون آوردن كیك از فر آن را روی پنجرهی سیمی قرار دهید تا خنك شود.
آنگاه كیك را از قالب خارج كنید و بگذارید كاملا خنك شود، قالب را بشوئید و خشك كنید و دوباره كیك را در قالب قرار دهید. با قاشق مخصوص (نیم كرهای شكل) توپهایی از هندوانه ببرید و كنار بگذارید. پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و پس از چند دقیقه ظرف را روی حرارت بخار آب جوش بگذارید تا ژلاتین كاملا حل شود.
پس از آن از روی حرارت بردارید و بعد از خنك شدن به آب هندوانه بیفزائید و به تدریج آن را به خامهی فرم گرفته اضافه و مخلوط كنید تا مایهی صاف و یكدستی حاصل شود.
هندوانههای توپی شكل را روی كیك درون قالب بچینید و هنگامی كه مایه ژلاتینی به غلظتی مانند سفیدهی تخممرغ رسید، آن را روی هندوانههای چیده شده روی كیك بریزید، روی قالب را با كاغذ آلومینیومی بپوشانید و به مدت حداقل 6 ساعت یا یك شب در یخچال نگهدارید تا كرم كاملا ببندد.
هنگام مصرف اطراف كیك را به كمك پالتی مرطوب آزاد كنید و كمربند قالب را باز نمایید و آن را روی دیس مخصوص پذیرایی بگذارید.
یادآوری1: از هندوانه قرمز و شیرین استفاده كنید.
یادآوری2: میتوانید كیك هندوانه را به عنوان دسر مصرف نمائید.
یادآوری3: در صورت تمایل اطراف كیك را با زرورقهای شكلاتی تزئین كنید.