آشپزباشی - افسانه ظروفی
قالب مورد نظرتان را با اسپری روغن چرب کنید و آرد بپاشید. آنگاه کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
سپس تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مواد خشک و شیر را بطور یک در میان درون مایه تخممرغی بریزید و هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده بریزید و داخل قالبها را با این مایه پر کنید.
اکنون قالب را در فر بگذارید و کیکها را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیکه طلائیرنگ شوند، بپزید.
مینی کیکها را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد نیمی از هر یک را در شکلات آبکرده بزنید و با بادام، پسته و یا قند تزئینی بیارائید.