تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
نان رولت را با برشگر مخصوص قالب مونوپورشن قالب بزنید و كف قالبها را با آن بپوشانید.
آنگاه مایهی میانی و ژلهی زردآلو را فراهم كنید و بهطور یك در میان آنها را درون قالبها روی نان رولت بریزید.
پس از ریختن هر لایه از مواد میانی یا ژلهی زردآلو قالب را در یخچال بگذارید تا اندكی ببندد و بعد لایهی دیگر را بریزید!
سپس روی دسر را نیز با ژلهی زردآلو بپوشانید و قالب را دستكم سه ساعت یا یك شب در یخچال نگه دارید.
اكنون چیز كیك را از قالب در آورید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بگذارید.
روش تهیهی مواد میانی
ژلاتین را روی آب زردآلو بپاشید و به روش بنماری حل كنید و 5 دقیقه كنار بگذارید.
آنگاه پنیر خامهای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. حالا پوست لیمو، آبلیمو، ژلاتین حلكرده و خامه را بیفزائید و مخلوط كنید.
روش تهیهی ژلهی زردآلو
آب زردآلو را در كاسهی مناسبی بریزید و ژلاتین را رویش بپاشید.
سپس آن را روی حرارت بخار آبجوش قرار دهید تا ژلاتین حل شود و شفاف گردد.
یادآوری: برای تهیهی نان رولت، سه عدد زردهی تخممرغ را همراه با 75 گرم شكر و یكچهارم قاشق چایخوری وانیلین با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.
آنگاه سفیدهی تخممرغها را باهمزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
سپس زرده و سفیدهی تخممرغها را به آرامی با هم مخلوط كنید و 75 گرم آرد به آن بیفزائید و به آرامی هم بزنید.
حالا مایهی فراهم كرده را در سینی 20×30 سانتیمتر دارای كاغذ روغنی پهن كنید و به مدت تقریبی 8-10دقیقه در فر گرم كرده با دمای 220 درجهی سانتیگراد بپزید.
اكنون روی رولت را با سینی بپوشانید تا خشك نشود و پس از خنك شدن مصرف كنید.