آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف و دیواره قالب کمربندی را به قطر 24 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد مخلوط الک کرده پودر شکر و نشاسته ذرت را کم کم به آن بیفزائید تا مرنگ فرم بگیرد و براق شود.
سپس وانیل و بادام را به مرنگ افزوده و به آرامی مخلوط سازید. حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید.
کیک را در قالب و روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد آن را از قالب جدا نمائید. آنگاه روی کیک را با کرم دیپلمات بپوشانید و با پرک بادام برشته کرده و پودر شکر بیارائید.
روش تهیه کرم دیپلمات: شیر را گرم کنید و زرده تخممرغها را همراه با شکر، وانیل و آرد، با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.
آنگاه شیر را کم کم به زردههای همزده بیفزائید و دوباره همه مواد را به ظرف شیر منتقل کنید و روی حرارت متوسط، پیوسته هم بزنید تا کرم اندکی غلیظ شود.
سپس کره را به آن افزوده و مخلوط کنید. حالا ورقههای ژلاتین را در آب سرد قرار دهید تا نرم شوند و بعد آب اضافیش را بگیرید و آن را به کرم بیفزائید.
اکنون روی کرم را با سلفون بپوشانید تا رویه نبندد! همینکه کرم کاملا خنک شد، آن را دستکم دو تا سه ساعت در یخچال نگه دارید و بعد با خامه قنادی مخلوط کنید.