Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:15

کیک بادام با کرم دیپلمات

کیک بادام با کرم دیپلمات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 8-10 عدد

سفیده تخم‌مرغ 4 عدد

پودر شکر  200 گرم

نشاسته ذرت 20 گرم

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

پودر بادام 250 گرم

مواد لازم برای تهیه کرم دیپلمات:

شیر 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

زرده تخم‌مرغ 6 عدد

شکر 85 گرم

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

آرد 4 قاشق سوپخوری

کره خرد کرده 45 گرم

ژلاتین 3 ورق

خامه قنادی 500 گرم (فرم گرفته)

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف و دیواره قالب کمربندی را به قطر 24 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد مخلوط الک کرده پودر شکر و نشاسته ذرت را کم کم به آن بیفزائید تا مرنگ فرم بگیرد و براق شود.

سپس وانیل و بادام را به مرنگ افزوده و به آرامی مخلوط سازید. حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید.

کیک را در قالب و روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد آن را از قالب جدا نمائید. آن‌گاه روی کیک را با کرم دیپلمات بپوشانید و با پرک بادام برشته کرده و پودر شکر بیارائید.

روش تهیه کرم دیپلمات: شیر را گرم کنید و زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر، وانیل و آرد، با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

آن‌گاه شیر را کم کم به زرده‌های همزده بیفزائید و دوباره همه مواد را به ظرف شیر منتقل کنید و روی حرارت متوسط، پیوسته هم بزنید تا کرم اندکی غلیظ شود.

سپس کره را به آن افزوده و مخلوط کنید. حالا ورقه‌های ژلاتین را در آب سرد قرار دهید تا نرم شوند و بعد آب اضافیش را بگیرید و آن را به کرم بیفزائید.

اکنون روی کرم را با سلفون بپوشانید تا رویه نبندد! همینکه کرم کاملا خنک شد، آن را دست‌کم دو تا سه ساعت در یخچال نگه دارید و بعد با خامه قنادی مخلوط کنید.

برچسب ها: کیک کرمدارکیک بادامآشپزباشیافسانه ظروفیکیک خوشمزهکیک بادام با کرم دیپلماتکیک خونگی تعداد بازديد: 4443 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است