تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مهدیس رحیمیان
بسكویت را در كاسه مناسبی بریزید، زردآلو و كره را به آن بیفزائید و این مخلوط را در قالب كمربندی به قطر 24 سانتیمتری بریزید و خوب بفشارید.
آنگاه قالب را در یخچال بگذارید. سپس بستنی را فراهم كنید و آن را در قالب روی بیسكویت بریزید و صاف كنید. رویش را بپوشانید و یك شب در فریزر نگه دارید.
اكنون كیك بستنی را از قالب در آورید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید و با كمپوت زردآلو بیارائید و میل كنید.
روش تهیه بستنی: شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. آنگاه زرده تخممرغها را در كاسه مناسبی بریزید و روی بخار آب جوش بگذارید و با همزن برقی بزنید تا سبك و كمرنگ شود.
سپس شربت فراهم كرده را كمكم به زرده تخممرغها بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید. پس از ده دقیقه آن را از روی بخار آب جوش بردارید و به هم زدن ادامه دهید تا كاسترد خنك شود. حالا خامه و آب زردآلو را با هم مخلوط كنید و به كاسترد بیفزائید.
روش تهیه كمپوت زردآلو: زردآلو، شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا زردآلو نرم شود و شربت اندكی غلیظ گردد. سپس بگذارید كمپوت كاملاً خنك شود و بعد مصرف كنید.