آشپزباشی - شادی نساجی:
روش تهیه
فر را با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. آنگاه قالب کیک را چرب و آردپاشی نمایید. سپس دارچین، زنجفیل و هل را مخلوط کنید و کنار بگذارید. حالا پودر کیک آماده پرگاس را حدود 2 دقیقه با 100 میلیلیتر روغن و 50 میلیلیتر آب با درجه متوسط همزن برقی بزنید. اینک تخممرغها را به فاصله 30 ثانیه تک به تک به مواد بیفزایید. اکنون عسل را اضافه کنید. آنگاه مواد را به 3 قسمت تقسیم کنید. سپس دارچین، زنجفیل و هل را هم به دو قسمت تقسیم نمایید. حالا یک لایه از مواد کیک، بعد نصف مواد دارچین، لایه بعدی مواد کیک، بعد دارچین و برای لایه آخر مواد کیک را بریزید و ۳۰ تا ۴۰دقیقه داخل فر بگذارید. سپس با خلال چوبی تست کنید که کیک پخته یا نه. این کیک برای عصرانه، طعم بینظیری دارد. آن را بعد از سرد شدن کامل همراه با چای میل کنید.