تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف دو قالب را به قطر 22 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه تخممرغها و شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. سپس آرد، آرد ذرت، کرم تارتار، بیکینگسودا و ادویهها را با هم مخلوط و سه بار الک کنید.
حالا این مخلوط را به مایه تخممرغی بیفزائید و به آرامی هم بزنید. اکنون مایه فراهم کرده را در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 18 دقیقه در فر بپزید. کیکها را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد روی کیکها شربت بمالید و هر دو را با کرم میانی به هم بچسبانید و آن را در ظرف زیبائی قرار دهید.
یادآوری1: برای تهیه شربت بار یک پیمانه شکر را همراه با یک پیمانه آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. سپس آن را به مدت تقریبی 10 دقیقه بجوشانید و پس از خنک شدن مصرف کنید.
يادآوري2: در صورت دلخواه ميتوانيد از شابلون براي آراستن كيك بهره بگيريد.