تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سعید بابا رحیمی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب كیك را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید. آنگاه شكلات و كره را در كاسه مناسبی بریزید و به روش بنماری آب كنید.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و قهوه را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا زردههای تخممرغ و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.
اینك مخلوط شكلات را به آن بیفزائید و اندكی با سرعت كم با همزن برقی بزنید تا با هم مخلوط شوند. اكنون آرد و دارچین را با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید. سپس سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
حالا سفیدههای زده شده را به مخلوط زردههای تخممرغ بیفزائید و به آرامی با لیسك هم بزنید. آنگاه آرد و دارچین را درون مایه فراهم كرده بریزید و مخلوط كنید و آن را درون قالب بریزید.
اینك قالب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 40-45 دقیقه، كیك را بپزید. اكنون كیك را از قالب در آورید و روی پنجره سیمی خنك كنید. سپس كیك را برای پذیرائی در دیس مناسب و زیبائی قرار دهید و با سس موز میل كنید.
روش تهیه سس موز: موز، شكر قهوهای و آبلیمو را در ظرف نسوزی بریزید و 8 دقیقه زیر گریل فر قرار دهید تا موز كارامل شود. سپس این مخلوط را پوره كنید و همینكه اندكی خنك شد، خامه را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید.