آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد، گرم كنید و قالبی به قطر 16 سانتیمتر را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد و بیكینگپودر را با هم مخلوط و الك كنید و كنار بگذارید.
سپس كره، شكر و پوست لیمو را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. حالا تخممرغها را یكییكی بیفزائید و پس از هر بار افزودن، آن را با همزن بزنید.
اكنون نیمی از خامه و نیمی از آرد را به مایه اضافه كنید و بعد باقیمانده آرد و خامه را درون مایه بریزید و آن را در قالب ریخته صاف كنید. حالا قالب رادر فر بگذارید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، كیك را بپزید.
كیك را 10 دقیقه در قالب نگه دارید و بعد روی پنجره سیمی برگردانید تا كاملاً خنك شود. اینك رو و اطراف كیك را با كرم لیمو بپوشانید و در صورت دلخواه با زرورق شكلاتی بیارائید.
روش تهیه كرم لیمو: 1 قاشق سوپخوری پوست لیموی رنده كرده را با 4 قاشق سوپخوری آب لیمو، 50 گرم شكر، 4 قاشق چایخوری آرد ذرت و یك دوم پیمانه آب، در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا كرم بجوشد و قدری غلیظ شود.
آنگاه آن را از روی حرارت بردارید و 15 گرم كره به آن بیفزائید.
روش آماده كردن زرورق شكلاتی دور كیك: برای تهیه كمربند شكلاتی اطراف كیك، ابتدا زرورق دلخواهتان را انتخاب كنید و بعد به اندازه محیط و ارتفاع كیك، آن را ببرید.
برای این كار از یك صفحه فلزی و كاتر بهره بگیرید. آنگاه حدود 200 گرم شكلات سفید یا سیاه را به روش بنماری آب كنید و روی زرورق بمالید.
همین كه شكلات قدری خودش را گرفت، زرورق را بردارید و دور كیك ببندید. سپس كیك را به مدت 15 دقیقه، در فریزر بگذارید تا شكلات كاملاً ببندد و طرح زرورق روی آن منتقل شود. حالا زرورق را از شكلات جدا كنید.