روشتهیه
فر را با دمای ۱۵۰ درجة سانتیگراد گرم کنید و قالبهای کاپ کیک را با کپسولهای کاغذی بپوشانید. آنگاه سفیدة تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
سپس پودر شکر را کم کم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید. حالا کرم تارتار و وانیل را بیفزائید و بعد مخلوط الک کردة آرد و نمک را همراه با شیر به طور یک در میان درون مایه بریزید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید. اکنون مایة فراهم کرده را در کپسولها بریزید و دوسوم از حجم آنها را پر کنید. اینک کاپکیکها را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر بپزید. آنگاه فر را خاموش کنید وکاپکیکها را 5 دقیقه در فر نگه دارید و بعد روی پنجرة سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
تزئین کاپ کیک
خمیر فوندانت را روی سطح پودر شکر پاشیده باز کنید و با مهر فوندانت، روی خمیر را نقش بیندازید. آنگاه با برشگر هم اندازة قطر کاپ کیک، آن را قالب بزنید. و بعد روی فوندانت را با گیپور خوراکی بیارائید. سپس فوندانت را با آب مرطوب کنید و روی کاپ کیک قرار دهید. برای ساختن بال فرشته از قالب (مولد) بال فرشته استفاده کنید و داخل قالب را با روغن کریسکو یا مارگارین چرب کنید و به اندازة عمق قالب، خمیر گام پیست را درون قالب قرار دهید تا شکل بگیرد. سپس آن را به کمک خلال چوبی روی کاپ کیک قرار دهید.