تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و كف قالب را به قطر 20 سانتیمتر، با كاغذ روغنی بپوشانید و قالب را چرب نمائید. آنگاه تخم مرغها را در كاسه مناسبی بریزید، شكر و آب جوش را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا تخم مرغها سبك و كمرنگ شوند.
سپس وانیلین، روغن و آرد را افزوده و مخلوط كنید. حالا مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر بپزید. همینكه كیك خنك شد، رو و اطرافش را با كرم گاناش بپوشانید و كیك را یك ساعت، در یخچال بگذارید.
اكنون ارتفاع و قطر كیك را اندازه بگیرید و زرورق شكلات را مطابق با همین اندازهها ببرید. اینك مطابق شكل، شكلات را روی زرورق بریزید و قبل از اینكه شكلات كاملا ببندد، آن را دور كیك قرار دهید و كیك را در یخچال بگذارید.
در این میان، در جعبه را بسازید و برای این كار، شكلات را روی زرورق بریزید (مطابق شكل). سپس صبر كنید تا شكلات كاملا ببندد و سفت شود.
آنگاه در جعبه شكلاتی را نیز در یخچال بگذارید و پس از نیم ساعت، زرورق را از دور كیك و در جعبه جدا كنید. حالا با استفاده از خمیر فوندانت قرمز رنگ، در جعبه شكلات را بیارائید. اكنون كیك را روی دیس زیبا و مناسبی قرار دهید و آن را با دراژه، مرنگ و یا شكلات دلخواهتان پر كنید. اینك در جعبه را نیز روی كیك بگذارید.
روش تهیه كرم گاناش سفید: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. آنگاه شكلات را درون خامه بریزید و هم بزنید تا صاف و یكدست شود.
حالا كره را به كرم بیفزائید و آن را از روی حرارت بردارید. سپس كرم را در دمای محیط خنك كنید و بعد در یخچال بگذارید تا سفت شود. اكنون كرم را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.