Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:15

کیک به شکل جعبه شکلات

کیک به شکل جعبه شکلات

shooroshirin6

0 0

سخت

8 نفر

مواد مورد نیاز

تخم مرغ 4 عدد

 

شكر 100 گرم

 

آب جوش 2 قاشق سوپخوری

 

وانیلین یك چهارم قاشق چایخوری

 

روغن مایع یا كره آبكرده 2 قاشق سوپخوری

 

آرد 100 گرم

 

مواد لازم برای تهیه كرم گاناش:

 

خامه صبحانه 200 گرم

 

شكلات سفید آبكرده 450 گرم

 

كره 30 گرم

 

مواد لازم برای تزئین كیك:

 

شكلات سفید آبكرده حدود 300 گرم

 

زرورق مخصوص شكلات حدود 2 ورق

 

خمیر فوندانت قرمز رنگ به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و كف قالب را به قطر 20 سانتیمتر، با كاغذ روغنی بپوشانید و قالب را چرب نمائید. آن‌گاه تخم مرغ‌ها را در كاسه مناسبی بریزید، شكر و آب جوش را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا تخم مرغ‌ها سبك و كمرنگ شوند.

سپس وانیلین، روغن و آرد را افزوده و مخلوط كنید. حالا مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر بپزید. همینكه كیك خنك شد، رو و اطرافش را با كرم گاناش بپوشانید و كیك را یك ساعت، در یخچال بگذارید.

اكنون ارتفاع و قطر كیك را اندازه بگیرید و زرورق شكلات را مطابق با همین اندازه‌ها ببرید. اینك مطابق شكل، شكلات را روی زرورق بریزید و قبل از اینكه شكلات كاملا ببندد، آن را دور كیك قرار دهید و كیك را در یخچال بگذارید.

در این میان، در جعبه را بسازید و برای این كار، شكلات را روی زرورق بریزید (مطابق شكل). سپس صبر كنید تا شكلات كاملا ببندد و سفت شود.

آن‌گاه در جعبه شكلاتی را نیز در یخچال بگذارید و پس از نیم ساعت، زرورق را از دور كیك و در جعبه جدا كنید. حالا با استفاده از خمیر فوندانت قرمز رنگ، در جعبه شكلات را بیارائید. اكنون كیك را روی دیس زیبا و مناسبی قرار دهید و آن را با دراژه، مرنگ و یا شكلات دلخواهتان پر كنید. اینك در جعبه را نیز روی كیك بگذارید.

روش تهیه كرم گاناش سفید: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. آن‌گاه شكلات را درون خامه بریزید و هم بزنید تا صاف و یكدست شود.

حالا كره را به كرم بیفزائید و آن را از روی حرارت بردارید. سپس كرم را در دمای محیط خنك كنید و بعد در یخچال بگذارید تا سفت شود. اكنون كرم را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: کیککیک شکلاتیکیک تزئینیکیک به شکل جعبه شکلاتکیک جعبه شکلات تعداد بازديد: 2709 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است