تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب مربع 20 سانتیمتری را چرب نمائید. كره را آب كنید و كنار بگذارید تا قدری خنك شود. آنگاه شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ولرم شود.
سپس سفیده تخممرغها و سركهرا با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. حالا زرده تخممرغها و پودر شكر را نیز با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.
كره آبكرده و آب را به زردههای تخممرغ بیفزائید و 2 دقیقه دیگر، هم بزنید. سپس آرد را افزوده و مخلوط كنید. حالا شیر و وانیل را كمكم به مایه كیك بیفزائید و مخلوط نمائید.
اینك سفیدههای تخممرغ را در سه نوبت به مایه فراهم كرده بیفزائید و به آرامی، با لیسك هم بزنید تا پف سفیده از بین نرود! آنگاه مایه به دست آمده را در قالب بریزید و كیك را به مدت تقریبی 45-60 دقیقه، در فر بپزید تا طلائیرنگ شود.
حالا كیك را روی پنجره سیمی خنك كنید، برای پذیرائی ببرید و در ظرف زیبائی بچینید.