Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:01

كيك شكلات و خرما با رويه تافی

كيك شكلات و خرما با رويه تافی

shooroshirin

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

آب ................... 310 ميلي‌ليتر (يك و يك‌چهارم پيمانه)

خرماي پوست و هسته گرفته................  450 گرم

آب پرتقال................ 3 قاشق سوپخوري

قهوه..................‌ 2 قاشق سوپخوري

پودر كاكائو...............  4 قاشق سوپخوري

آرد................ 250 گرم

نمك................. 1 پينچ

دارچين................  يك‌چهارم قاشق چايخوري

بيكينگ‌‌سودا..............يك‌دوم قاشق چايخوري

كره‌ي نرم............. 185 گرم

شكر قهوه‌اي تيره..............  150 گرم

تخم‌مرغ.............. 4 عدد درشت

شكلات ريز خرد كرده..................  150 گرم

پودر نارگيل............... 50 گرم

 

مواد لازم رويه

كره................... 65 گرم

شكر قهوه‌اي روشن............. 150 گرم

كورن سيروپ ..............80 ميلي‌ليتر

آب..................  1 قاشق سوپخوري

نمك .............1 پينچ

خامه...............  30 ميلي‌ليتر (2 قاشق سوپخوري)

شكلات خرد كرده .................. 120 گرم

آب پرتقال.............. 2 قاشق سوپخوري

 

آشپزباشی - افسانه اسفندياری:

روش تهیه

آب، خرما، آب پرتقال، قهوه و 2 قاشق سوپخوري از پودر كاكائو را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بجوشد. آن‌گاه ظرف را از روي حرارت برداريد و صبر كنيد مايه‌ي فراهم كرده خنك شود. سپس آن را در كاسه‌ي دستگاه غذاساز بريزيد و دستگاه را روشن كنيد تا مواد پوره شود. حال 1 پيمانه از اين پوره را كنار بگذاريد. اكنون آرد، نمك، دارچين، باقيمانده‌ي پودر كاركائو و بيكينگ‌سودا را در كاسه‌ي مناسبي الك كنيد. كره و شكر قهوه‌اي با همزن برقي بزنيد و تخم‌مرغ‌ها را يكي يكي بيفزائيد. حالا باقيمانده‌ي پوره‌ي خرما، مواد خشك و شكلات خرده كرده را هم بيفزائيد و مخلوط كنيد. اينك مايه‌ي به دست آمده را در قالبي به قطر 23 سانتيمتر بريزيد و به مدت تقريبي يك ساعت در فر گرم شده با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد، بپزيد. اكنون كيك را از فر در آوريد و بعد از 5 دقيقه از قالب جدا كنيد. كيك را روي پنجره‌ي سيمي قرار دهيد و با پوره‌ي خرماي كنار گذاشته، مايه‌ي رويه و پودر نارگيل بيارائيد و در ظرف زيبائي بگذاريد.

 

روش تهيه‌ي مواد رويه:

همه‌ي مواد را در ظرف مناسبي بريزيد و 5 دقيقه روي اجاق بجوشانيد.

برچسب ها: کیککیک شکلاتیرویه کیکسس تافیکیک خرمایی تعداد بازديد: 967 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است