تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم كنید و دو قالب هم اندازه را به قطر 20 سانتیمتر، چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه روغن مایع، خامه و وانیل را در كاسه مناسبی بریزید و اندكی با همزن برقی بزنید تا مخلوط شوند.
سپس تخم مرغها و شكر (هم سفید و هم قهوهای) را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مواد خشك را درون این مایه بریزید و هم بزنید. اكنون هویج و نارگیل را نیز افزوده و مایه كیك را مخلوط نمائید.
آنگاه مایه فراهم كرده را به طور مساوی در قالبها بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت، در فر بپزید. كیكها را روی پنجره سیمی خنك كنید و بعد آنها را با مارمالاد زردآلو به هم بچسبانید و روی هم قرار دهید.
اینك رو و اطراف كیك را نیز با مارمالاد بپوشانید و در صورت دلخواه، روی كیك خمیر فوندانت بكشید. همچنین میتوانید كیك را با گلهای دست ساختتان از خمیر فوندانت بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی قرار دهید.
یادآوری: میتوانید روی كیك پودر شكر بپاشید و آن را بدون استفاده از خمیر فوندانت، سرو كنید.