طرز تهیه
فر را روشن کنید تا گرم شود.
درون ظرفی تخم مرغها را بشکنید.
شکر را کم کم به تخم مرغها بیافزایید و با همزن برقی مخلوط نمایید.
بعد از مخلوط کردن تدریجی شکر به تخم مرغها باید مایه شما حالت کرم سفید غلیظ داشته باشد.
روغن مایع را به ترکیب تخم مرغ و شکر بیافزایید و هم بزنید.
در این مرحله شیر را به مواد دیگر اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
مواد خشک کیک یعنی آرد و وانیل و بکینگ پودر را در ظرف جداگانه مخلوط کنید.
مخلوط آرد و وانیل و بکینگ پودر را دو بار الک کنید.
آرد، وانیل و بکینگ پودر را به مواد بیفزایید.
با قاشق چوبی یا لیسک آشپزی به آرامی مواد را با هم مخلوط کنید و از زیاد هم زدن آن خودداری کنید.
کف قالب را چرب کرده و یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.
مایه کیک را در قالب بریزید، مواد کیک شما باید تا نیمه قالب پر شوند.
کیک را در فر و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا کاملا بپزد.
بعد از پخت کیک قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید کیکتان خنک شود.
کیک را از قالب خارج کنید.
کیکتان را برش زده و بین برشها را با مخلوط گردو، خامه و موز و یا هر میوه ی دیگری به صورت دلخواه پر کنید و نوش جان نمایید.
نکات مهم
هم زدن بیشتر تخم مرغ و شکر سبب پف کردن کیک میشود.
بعد از افزودن آرد به مواد مایع کیک از هم زدن زیاد خودداری کنید.
برای تهیه کیک دو رنگ، به مقداری از مایه کیک پودر کاکائو، قهوه و... بیافزایید و در قالب بر روی یکدیگر بریزید.
برای تهیه کیک کاملا شکلاتی به کل مایع کیک، پودر کاکائو اضافه کنید اما به مقدار افزودن پودر کاکائو توجه نمایید.