آشپزباشی - افسانه ظروفی :
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و دو قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب کنید و کف آنها را با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه کره، شکلات، شکر و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا شکر و شکلات آب شوند. سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا اندکی خنک شود. حالا تخممرغها و وانیل را به مایة شکلاتی بیفزائید و مخلوط کنید و بعد آرد و بیکینگپودر را افزوده و مخلوط سازید. اینک مایة فراهم کرده را در دو قالب بریزید و کیکها را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه در فر بپزید. حالا کیک را روی پنجرة سیمی خنک کنید و بین دو کیک کرم شکلات بمالید. سپس رو و اطراف کیک را با کرم شکلات بپوشانید و کیک را روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید. آنگاه کیک را با تکههای شکلات آراسته، با گلهای خشک رز بیارائید.
روش تهیة کرم شکلات
کره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود. آنگاه شکلات را آب کنید و بگذارید اندکی خنک شود. سپس وانیل و نیمی از پودر شکر را به کره بیفزائید و با همزن برقی بزنید. حالا شکلات را اضافه کنید و بعد باقیماندة پودر شکر را افزوده و مخلوط سازید.