آشپزباشی - مریم امیری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالبهای کوچک کیک را به قطر 8 سانتیمتر چرب و آردپاشی نمائید.
آنگاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید و تخممرغها را یکی یکی به آن بیفزائید و به هم زدن ادامه دهید.
سپس سرکه، وانیلین و رنگ قرمز را افزوده و مخلوط کنید.
حالا مخلوط الک کرده پودر کاکائو، آرد و بیکینگ پودر را همراه با شیر بهطور یک در میان به مایة فراهم کرده بیفزائید و آن را در قالبها بریزید.
اکنون کیکها را به مدت تقریبی20-25 دقیقه در فر بپزید. همینکه کیکها خنک شدند، رویشان را با کرم بیارائید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.