روشتهیه
برای تهیه خمیر پایه ابتدا آرد را به همراه شکر، نمک، شیر خشک و مایه خمیر فوری در کاسهای ریخته و سپس مخلوط آب و تخممرغ را اضافه کنید و کره را هم افزوده و خوب ورز دهید (به مدت 10 دقیقه) تا خمیری یکدست و نرم حاصل شود. کف کاسه را چرب کرده و خمیر را برای استراحت در کاسه قرار دهید و روی آن را پوشانده و در فضایی گرم به مدت حداقل یک ساعت قرار دهید تا زمانی که حجم خمیر دو برابر شود. برای درستکردن کرم میانی؛ ابتدا کاستارد را به همراه شکر با شیر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا غلظتی کمی بیشتر از فرنی داشته باشد، در آخر کره را افزوده و از روی حرارت بردارید و روی آن کیسه فریزر کشیده و زمان دهید تا کمی سرد شود. خمیر را روی سطح کار به ضخامت نیم سانتیمتر باز کرده و کاستارد را روی آن کامل پخش کنید و از یک طرف شروع به رولکردن کنید، سپس با چاقو برشهایی به ضخامت 3 تا 4 سانتیمتر بزنید و در قالب چربشده با فاصله قرار دهید، دوباره به رولها حدود نیم ساعت استراحت دهید و سپس آنها را به مدت 30-40 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.