روشتهیه
شیر را گرم کنید (تا حدی که گرما داشته باشد اما دست را نسوزاند)، خمیرمایه و شکر را داخل شیر گرم ریخته و بگذارید خمیرمایه عمل بیاید (حدوداً 5 دقیقه طول میکشد). در ظرفی دیگر تخممرغها را با نمک و کره نرمشده خوب مخلوط کنید، سپس خمیرمایه عملآمده را اضافه کرده و مخلوط نمایید، آرد را بتدریج بریزید تا حدی که خمیری لطیف حاصل شود. خمیر را به مدت یک ساعت و نیم استراحت دهید تا حجمش دوبرابر شود.
برای تهیه مواد میانی، کره، شکر قهوهای، گردو، شکر، کشمش و دارچین را با هم مخلوط کنید. خمیر را به ابعاد 30×40 سانتیمتر پهن کرده و روی خمیر از مواد میانی بریزید و از یک طرف خمیر را رول کنید، سپس برشهای 2 سانتیمتری زده و خمیرهای برشخورده را در سینی قرار دهید و روی آن را با پارچهای نازک بپوشانید و مجدداً به مدت نیم ساعت استراحت دهید.
در پایان به مدت تقریباً 25 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.