آشپزباشی - مریم امیری
مایه خمیر، آب و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه روی ظرف را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.
آنگاه آرد را در کاسه مناسبی بریزید و شیر خشک، نمک، دارچین و رازیانه را به آن افزوده و مخلوط کنید.
اینک وسط این مواد حفرهای بسازید و کدو حلوایی و روغن کنجد را درون آن بریزید.
حالا مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شد. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید و در کاسه چربکرده بگذارید.
رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمش افزایش یابد.
اکنون های خمیر را با فشار دستتان بگیرید و چونههایی به اندازه یک نارنگی از خمیر جدا کنید.
اینک هر بار یکی از آنها را کف دستتان قرار دهید و اندکی روی آن را تخت کنید و با استفاده از قیچی برشهائی روی خمیر ایجاد نمائید.
آنگاه خمیرها را در سینی شیرینیپزی (چربکرده) بچینید، رویش را بپوشانید و کنار بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود.
پس از 15 دقیقه، روی خمیرها زرده تخممرغ بمالید و نان کدو حلوائی را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.