Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 09:50

نان لوکی

نان لوکی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز
مواد لازم
آرد برنج: ۲ لیوان (۲۵۰ گرم)
کره: ۳۰ گرم
شیر: ۱ لیوان (۲۳۰ میلی لیتر)
تخم مرغ: ۱ عدد
زردچوبه: ۲ قاشق چای‌خوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
نمک: نوک قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
پودر قند: به میزان لازم
طرز تهیه برای درست کردن این صبحانه خوشمزه ابتدا آرد برنج را همراه با کره که به دمای محیط رسیده است، داخل یک کاسه مناسب بریزید و هم بزنید تا کره داخل آرد باز شود، سپس زردچوبه بریزید و دوباره هم بزنید. در این مرحله شیر را کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق یا لیسک فوری هم بزنید تا آرد کاملا حل شود و خمیر شل و یکدستی شکل بگیرد. حالا روی ظرف را با کیسه نایلونی بپوشانید و ظرف را به مدت ۱۲ ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند. بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، بگینگ‌پودر، نمک و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. داخل یک ماهی تابه نچسب مقداری روغن بریزید و روی اجاق گاز بگذارید تا داغ شود، سپس خمیر لوکی را به صورت کامل داخل ماهی تابه پهن کنید. درب ماهی تابه را ببندید و صبر کنید تا یک طرف لوکی کاملا سرخ و طلایی شود، سپس با کمک یک سینی لوکی را برگردانید تا طرف دیگرش هم طلایی شود. لوکی آماده را داخل ظرف سرو برگردانید و روی آن مقداری پودر قند الک کنید. حالا لوکی خوشمزه شما آماده سرو است، نوش جان.
تعداد بازديد: 80 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است