Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:26

نان رنگین‌کمان

نان رنگین‌کمان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 1 لوف

شیر ولرم 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

کره نرم شده  30 گرم

شکر 70 گرم

پودر مایه خمیر فوری  2 قاشق چای‌خوری

آرد 500 گرم

نمک 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی - لیلا آیانی صفت

شیر، زرده تخم‌مرغ، کره، شکر و مایه خمیر را در ظرف مناسبی بریزید و با مفتول دستی هم بزنید. آن‌گاه آرد و نمک را در کاسه بزرگی الک کنید و حفره‌ای در وسط آن ایجاد نمائید.

سپس مخلوط  شیر را در این حفره بریزید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود.

اکنون خمیر را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را با رنگ‌های خوراکی آبی تیره،  آبی روشن، سبز، زرد، نارنجی و قرمز رنگ‌آمیزی کنید و خوب مخلوط سازید.

اینک هر تکه خمیر را جدا جدا در کاسه‌های چربکرده قرار دهید، رویشان را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمشان دو برابر شود.

اکنون قالب لوف را به اندازه 10 × 30 سانتیمتر چرب کنید و هر تکه خمیر را به اندازه طول و عرض قالب، با وردنه باز کنید و روی خمیر را با آب مرطوب سازید.

خمیرها را روی هم قرار دهید و در قالب بگذارید. رویش را بپوشانید و کنار بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود و قالب را پر کند.

سپس قالب را در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید و نان را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه بپزید.

برچسب ها: آشپزباشیلیلا آیانی صفتنان رنگین کماناموزش ناننان های فانتزینان رنگی تعداد بازديد: 1642 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است