آشپزباشی - لیلا آیانی صفت
شیر، زرده تخممرغ، کره، شکر و مایه خمیر را در ظرف مناسبی بریزید و با مفتول دستی هم بزنید. آنگاه آرد و نمک را در کاسه بزرگی الک کنید و حفرهای در وسط آن ایجاد نمائید.
سپس مخلوط شیر را در این حفره بریزید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
اکنون خمیر را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را با رنگهای خوراکی آبی تیره، آبی روشن، سبز، زرد، نارنجی و قرمز رنگآمیزی کنید و خوب مخلوط سازید.
اینک هر تکه خمیر را جدا جدا در کاسههای چربکرده قرار دهید، رویشان را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمشان دو برابر شود.
اکنون قالب لوف را به اندازه 10 × 30 سانتیمتر چرب کنید و هر تکه خمیر را به اندازه طول و عرض قالب، با وردنه باز کنید و روی خمیر را با آب مرطوب سازید.
خمیرها را روی هم قرار دهید و در قالب بگذارید. رویش را بپوشانید و کنار بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود و قالب را پر کند.
سپس قالب را در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید و نان را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه بپزید.