تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابا رحیمی
آب و مایهخمیر را در ظرف کوچک و مناسبی بریزید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایهخمیر فعال شود. آنگاه بقیه مواد را در کاسه همزن برقی بریزید، مایهخمیر ورآمده را بیفزائید و با مفتول مخصوص خمیر، مواد را هم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود و به دست نچسبد!
(میتوانید خمیر را بدون استقاده از همزن برقی نیز، با دست ورز دهید). حالا خمیر را در کاسه چربکرده مناسبی بگذارید، رویش را بپوشانید و 15 دقیقه در دمای محیط نگه دارید تا حجم خمیر افزایش یابد. اکنون هربار به اندازه 150 گرم از خمیر بردارید و آن را چونه کنید.
سپس چونههای فراهم کرده را با فاصله در سینی چربکرده بچینید، روی سینی را بپوشانید و 5 دقیقه در دمای محیط نگه دارید. اکنون روی خمیر را با فشار دستتان، اندکی تخت کنید و رویش مهر بزنید. حالا خمیر را 30 دقیقه دیگر کنار بگذارید تا حجمش افزایش یابد.
اینک روی خمیرها زرده تخممرغ بمالید و نان را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.