روشتهیه
برای تهیه پیش خمیر تمام مواد را در کاسهای ریخته و 250 میلیلیتر (یک پیمانه) آب سرد به آن اضافه و مخلوط کنید، سپس رویش را با نایلون پوشانده و بگذارید یک شب (در صورت امکان 24 ساعت) در دمای محیط بماند. برای درستکردن خمیر نان مواد خمیر را در کاسهای ریخته و یک قاشق سوپخوری نمک و 200 میلیلیتر آب سرد و پیش خمیر را اضافه کرده و خمیر کنید (در صورت نیاز آب بیشتری اضافه کنید)، سپس خمیر را به مدت 10 دقیقه روی سطح آردپاشی شده ورز دهید تا کشدار شود و بعد در کاسهای که چرب کردهاید قرار داده و رویش را با سلفون بپوشانید و یک ساعت در دمای محیط یا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا وَربیاید. دوباره خمیر را روی سطح آردپاشی شده گذاشته و به صورت گرد شکل دهید و رویش کمی آرد پاشیده و رویش را با دستمال تمیز آشپزخانه بپوشانید و بگذارید یک ساعت بماند تا مجدداً وربیاید. فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کرده و نان را روی سینی فر قرار دهید و رویش را با چاقو مانند شکل برش بزنید و حدود 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید. بهتر است یک کاسه پر از آب داخل فر قرار دهید تا نان بهتر بپزد.