تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
مایهخمیر، شکر و آب ولرم را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه روی کاسه را بپوشانید و در حدود 10 دقیقه، کنار بگذارید تا مایهخمیر تخمیر شود و حبابهائی روی آن بوجود آید.
حالا شیر، تخممرغها و کره را همراه با مایهخمیر ورآمده، در کاسه بزرگی بریزید و آرد و نمک را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. سپس خمیر بهدستآمده را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا کاملا صاف و یکدست شود.
همچنین میتوانید از مفتول مخصوص خمیر استقاده کنید و خمیر را با همزن برقی ورز دهید. اکنون خمیر را در کاسه چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در حدود یک ساعت در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجمش افزایش پیدا کند.
آنگاه هوای داخل خمیر را بگیرید (با فشار دستتان) و آن را روی سطح آردپاشیده به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر و به شکل بیضی باز کنید و در سینی بگذارید. سپس مواد میانی را با هم مخلوط کنید و روی نیمی از خمیر قدری کره آبکرده بمالید.
حالا مواد میانی را روی این قسمت از خمیر بریزید و خمیر را تا نصفه تا بزنید. اکنون طرف تا نشده خمیر را به نوارهای یک سانتیمتری برش دهید و این نوارها را به شکل زیبائی، همانند تصویر روی خمیر تا کنید.
اینک روی خمیر را بپوشانید و پس از نیم ساعت، رویش زرده تخممرغ بمالید و به مدت تقریبی 30-40 دقیقه یا تا زمانیکه نان طلائی رنگ شود، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.